QF Zelený jackfruit (chlebovník) kúsky 565 g

Značka: QF

Jackfruit v sirupe QF 0,565 kg

Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Produkt už je vypredaný
Môžeme doručiť do:
12.9.2024
Možnosti doručenia
Kód: 208718
€2,60 –54 % €1,19
QF Zelený jackfruit (chlebovník) kúsky 565 g
Značka: QF
QF Zelený jackfruit (chlebovník) kousky 565 g
TOP Produkt
€2,60 –54 %
100+ Noviniek každý deň
Najnižšie ceny v celom Slovensku
Navíc akcia celý nákup za pôl pri nákupe nad 60 EUR
Doprava Packeta a PPL
Cez 5000 výdajných miest v SR
Doprava ZADARMO nad 50EUR
Skvelý zákaznícky servis
Skvelý zákaznícky servis
Email a Telefon v českom jazyku
Všetko skladom
Všechen tovar skladom
Viac ako 10.000 druhov položiek skladom pripravenych k odoslaniu

Viete, že...?! Pokiaľ vyhýbate mäsu vo vašej strave, potom jackfruit môže byť jeho rastlinnou náhradou. Mladé, nezrelé ovocie má chuť a konzistenciu podobnú mäsu. Má široké využitie v ázijskej kuchyni, ale je aj objavom vegánskej a vegetariánskej kuchyne. Nie je vhodné jesť surové. Jackfruit môžete variť, vyprážať, dusiť, piecť alebo variť. Skvele hodí ku všetkým zelenine a koreniu. Skvele hodí ako príloha k kokosovým pokrmom karí, gulášom, ale aj ako vegánsky gyros alebo kebab.

Použite jackfruit miesto mäsa, na prípravu: - Kari jedlo - Polievky - Omáčky - Nákypy - Cestoviny - Burgery

rastlinná náhrada mäsa. bohatstvo bielkovín

Krajina pôvodu: Thajsko

Spôsob skladovania: Skladujte pri okolitej teplote

Návod na použitie: Pred varením opláchnite vo vode.

Čas použiteľnosti: Skladujte pri izbovej teplote. Po otvorení preložte do nekovového obalu a uchovávajte v chladničke po dobu maximálne 2 dní.

Zloženie produktu: voda. kúsky zeleného ovocia bochníka (Artocarpus heterophyllus) 44,2%. soľ. regulátor kyslosti: kyselina citrónová

v 100 g odsatého produktu: Energetická hodnota133 kJ / 31 kcalTuk 0,0 gz toho nasýtené mastné kyseliny0,0 gSacharidy 5,0 gz toho cukry 3,0 gBielkovina 2,1 gSoľ 0,56 g

Kategória: Sladké potraviny
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.7 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: